Menü
Kosár

Schriffert Bivaly-1 talajlazító

Schriffert Bivaly-1 talajlazító
Schriffert Bivaly-1 talajlazító
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: SK-TL-1
  • Tömeg: 210 kg
  • EAN: 2000000085951
403 543 Ft
Nettó ár: 317 750 Ft
Várható szállítás:
2024-06-21
Ebből a termékből maximum 0.0000 db rendelhető

Robusztus kialakítás
kiváló minőségű acél alapanyagok
ívelt művelőelem megvalósítás
nyírócsapos biztosítás
kopásálló művelőelemek
hatalmas önsúly
késre szárny opcionális 

Altalajlazítóinkat “V” elrendezésben függesztett kivitelben gyártjuk. Kések tekintetében megkülönböztetünk 1-, 3-, illetve 5 késes változatokat.
A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel csatlakozik a keretszerkezet, melyen az ívelt kialakítású egyenszilárdságú gerinclemezes lazítókések kaptak helyet. A munkagép vázszerkezete nagy szilárdságú acélból készül. A művelőelemek kiváló minőségű acélból készülnek, kopó felülete keményfémmel felrakott, ennek köszönhetően rendkívüli a kopásállóságuk. A munkát végző kések geometriájából adódóan kisebb vonóerőt igényel. Kialakításuk ívelt, így a megfelelő siklás biztosítva van, továbbá hatékony munkát képesek végezni. Munkáját tekintve alsó irányból felfelé dolgozik és szakítja/repeszti a talajt. A művelőelemekre élvédő van helyezve, melyek hegesztve vannak, ettől függetlenül cserélhetőek. A kések nyírócsapos biztosítással vannak ellátva, a késtartók 6 db nagy szilárdságú csavarral kapcsolódnak, melyekből 2 a vázon keresztül van furatolva. A nyírócsapok edzett acélperselyben helyezkednek el, a késtartóban is és a szárban is. A munkaelemek végén orrbetétek találhatóak. A talajjal közvetlenül érintkező kopó művelőelemek cserélhető kivitelben lettek kialakítva, így azok egyszerűen és gyorsan le- és felszerelhetőek. A késekre továbbá felszerelhető oldalszárnykések, mellyel kedvező talaj alakítható ki (opcionális).
A munkamélység az erőgép felfüggesztő rendszerével szabályozható. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató