Menü
Kosár

Schriffert Bivaly-1 talajlazító

Schriffert Bivaly-1 talajlazító
Schriffert Bivaly-1 talajlazító
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: SK-TL-1
  • Tömeg: 210 kg
  • EAN: 2000000085951
403.543 Ft
Nettó ár: 317.750 Ft
Várható szállítás:
2024-02-29
Ebből a termékből maximum 0 db rendelhető

Robusztus kialakítás
kiváló minőségű acél alapanyagok
ívelt művelőelem megvalósítás
nyírócsapos biztosítás
kopásálló művelőelemek
hatalmas önsúly
késre szárny opcionális 

Altalajlazítóinkat “V” elrendezésben függesztett kivitelben gyártjuk. Kések tekintetében megkülönböztetünk 1-, 3-, illetve 5 késes változatokat.
A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel csatlakozik a keretszerkezet, melyen az ívelt kialakítású egyenszilárdságú gerinclemezes lazítókések kaptak helyet. A munkagép vázszerkezete nagy szilárdságú acélból készül. A művelőelemek kiváló minőségű acélból készülnek, kopó felülete keményfémmel felrakott, ennek köszönhetően rendkívüli a kopásállóságuk. A munkát végző kések geometriájából adódóan kisebb vonóerőt igényel. Kialakításuk ívelt, így a megfelelő siklás biztosítva van, továbbá hatékony munkát képesek végezni. Munkáját tekintve alsó irányból felfelé dolgozik és szakítja/repeszti a talajt. A művelőelemekre élvédő van helyezve, melyek hegesztve vannak, ettől függetlenül cserélhetőek. A kések nyírócsapos biztosítással vannak ellátva, a késtartók 6 db nagy szilárdságú csavarral kapcsolódnak, melyekből 2 a vázon keresztül van furatolva. A nyírócsapok edzett acélperselyben helyezkednek el, a késtartóban is és a szárban is. A munkaelemek végén orrbetétek találhatóak. A talajjal közvetlenül érintkező kopó művelőelemek cserélhető kivitelben lettek kialakítva, így azok egyszerűen és gyorsan le- és felszerelhetőek. A késekre továbbá felszerelhető oldalszárnykések, mellyel kedvező talaj alakítható ki (opcionális).
A munkamélység az erőgép felfüggesztő rendszerével szabályozható. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató